Kuvauspiste tapahtumiin

Oli tapahtumasi minkä henkinen tahansa, toimitan sinne kuvauspisteen, jossa vieraat voivat ikuistaa visiittinsä ammattilaisen ottamin kuvin.

Tapahtumasi vieraat haluavat kuviin – he haluavat jakaa osallistumisensa somessa. Kuvauspiste ei ole pakollinen paha – vaan parasta mitä voit tapahtumasi jälkimarkkinoinnille tehdä.

En tuo paikalle itse kasattavaa sielutonta laatikkoa, joka sylkee polaroideja. Red carpet-kuvauspiste sisältää ammattilaistason valaistuksen, räätälöidyt kuvaustaustat ja ennenkaikkea valokuvaajan, joka saa juhlavieraisiin eloa ja ikuistettua edustavimmat kuvat.

Paikalla aina valokuvaaja

Asiakkaat ovat sanoneet, että sulaudun hyvin juhlakansaan ja kuvauspisten toiminta on luontevaa ja rentoa. Tämän lisäksi otan kuvia ammattiylpeydellä, jotta vieraista saadaan aina onnistuneet otokset.

 

Räätälöidyt taustat

Varastosta löytyy läjäpäin valmiita taustoja – mutta yleinen toive on myös ns. logoseinä, jotka saan toimitettua myös tapahtumaan kuin tapahtumaan yhteistyökumppanini kautta.

Haluatko kuvauspisteelle punaisen maton? onnistuu!
Muuta rekvisiittaa? Jos ei varastosta löydyy, käydään hommaamassa!

Kuvat heti käyttöön

Kuvauspisteellä otetut kuvat on mahdollista saada välittömästi asiakkaiden käyttöön pilvipalvelun kautta – Tämä tarkoittaa että tapahtumasi näkyy ja soi pitkin somekanavia siitä hetkestä, kun ovipumppu laulaa ensimmäisen kerran.

Jälkimarkkinointi

Halutessanne, käsittelemme kuvat vaikka seuraavaksi päiväksi jälkimarkkinointia varten.

Tapahtumakuvaus

Kuvauspisteen lisäksi voidaan sopia tapahtuman dokumentaarisesta kuvaamisesta. Taltioidaan aitoja hetkiä juhlan humusta.

Myyjä kirjoittaa myyntipuheita, mutta lukekaapa mitä asiakkaat ovat sanoneet!

“Kuvauspiste oli ehdoton suosikki meidän yhdistyksen 50v. juhlissa. Vieraat poseerasivat siinä useamman kerran ja kuvaaja ohjeisti hyvällä huumorillaan parhaan tuloksen saamiseksi.”

— Kristiina, Hämeen Laskuvarjourheilijat Ry

 

Tom on erinomainen valokuvaaja, joka onnistui taltioimaan kuville Boardmanin 20-vuotis juhlien tunnelmaa ja ikimuistoisia hetkiä todella hienosti. Hän on joustava ja yhteistyö sujui erinomaisesti. Suosittelemme lämpimästi Tomia tapahtumien taltioimiseen!

— Julia, Boardman Oy

Hinta?

Kuvauspiste tulee aina selkeänä kokonaisuutena, paikkaan kuin paikkaan.
Hintaan vaikuttaa tapahtuman kesto, vieraiden määrä ja tapahtuman fyysinen sijainti.
Isompiin tapahtumiin kuvauspisteen lisäksi suositellaan tapahtumakuvausta

Hinnat alkaen 400€ + alv. 24%

Varaa aika puhelulle alta olevasta linkistä, tai soita/laita viesti samantien!

https://calendly.com/tombrunberg/discovery-call

+358 40 532 6546